петак, 30. март 2012.

Turneja tri letaonice(fruška gora)

Početak sezone i odmah 3 trke na fruskoj gori.Što se mene tiče previše i fizički a bogami i tematski.Doduše organizacija na sva tri takmičenja je dignuta na veći nivo što ću objasniti tokom izlaganja.

Pa krenimo od prve letaone Hopovo koja je i otvorila sezonu i ujedno razočarala sve koji su sa nestrpljenjem očekivali početak sezone.Loše koncepcije staza oslanjanje na samo fizičku spremu takmičara kontrole koje se vide jedna do druge i uspon koji je nenormalan ali nije se ni moglo očekivati nešto bolje od ove trke i ove karte.A onda briljantan potez Frulje koji spušta cilj 100 metara visinske i diže ovo takmičenje na viši nivo.

Posle Hopova sledeća letaona Rohalj baze po meni i najbolji teren od ova tri ponuđena na ovoj turneji ali blagodet ovog terena organizator nije umeo da iskoristi i stavlja kontrole na delu karte koja nema veze sa vezom sto pokazuje i moj trek na petoj kontroli ali to nije moglo da pokvari dobar teren lepo vreme i organizacija OK Neština koja je po meni ove godine bila najbolja do sada.

I na kraju treća letaona Andrevlje i klasika koja se i očekuje od Ok Stražilova dobra karta , dobra organizacija dobar ambijent.U ovoj trci sam i najviše uživao i ako je bila najduža ali i to se preživelo.

Sutra kreće Beograd open i nadam se malo teži orijentiring što se i očekuje od ovog terena i organizatora.Nadam se da ćemo uživati ovog vikenda.

Нема коментара:

Постави коментар