понедељак, 25. октобар 2010.

Štafete Iriški venac


Završila se i štafeta i može se reći da je bila dinamična i neizvesna ali o tome nije na žalost odlučivalo znanje orijentiringa nego sirova snaga.Imate na uvid dva treka(moj i krletov).Da nije bilo predposlednje kontrole koja je i loše postavljena trka i nebi bila loša ovako propustio sam prvi lift do gore i zaostao do cilja ladno 2 minuta. Sledeće je kamp kod nas u paraćinu i potrudiću se da sve treninge koje trče momci i devojke publikujem na blogu.

среда, 20. октобар 2010.

Trening na samanjcu


Na terenima samanjca 16 i 17 ok paraćin je na poziv naših prijatelja iz bugarske, koji se spremaju za nastum na svetskom prvenstvu za veterane u mađarskoj, organizovan je trening na kome su uzeli učešće i naši takmičari(Vokri,Sloba,Rade Goljović,Steva,Nataša,Pop)Najbolje vreme je imao Vokri i objavljujemo dugu stazu koja se trčala 16.1o. i njegove varijante.Ok Paraćin će najverovatnije u sklopu kampa na Grzi organizovati i jednu trening trku za sve koji su zainteresovani da trče na samanjcu ali o tome ćete biti naknadno obavešteni.

Približava se i štafeta pa se nadam da će biti uzbudljivo na Fruškoj gori.


уторак, 5. октобар 2010.

MAJDAN

I opet jedna brza trka po pesku i kao poslednji kreten nisam startovao sat od starta pa sam taj deo morao ručno da iscrtam.Karta opet pliva i to što je nacrtano na karti može biti a i ne mora.Na petoj i šestoj sam imao male nesigurnosti pri nalaženju kontrole ali bez većih gubitaka vremena i na kraju za mene nepopularna završnica trčanjem niz puteve bez imalo orijentiringa.Za mene fina brza trka i moje vreme 44,53 nije loše.